Projecten beeldend

eBook: Tijd voor… (gratis)

Van april tot en met december 2012 plaatste ik dagelijks een door mij gedoopte ‘Tijd voor …’ foto op facebook en twitter. Gewoon, om de dag een beetje kleur te geven, maar ook om even stil te staan bij al het moois dat de natuur biedt.

In die tijd was mijn project vrij uniek, dat is nu wel anders! Dagelijks kan je van alle kanten prachtige natuurfoto’s en cultuurbeelden bewonderen.

Later maakte ik dit eBook, met een kleine selectie uit 150 dagfoto’s die ik toen publiceerde. Je kunt het eBook hier inzien en voor een paar euro (steun de kunstenaar 🙂 ) een exemplaar downloaden om gezellig bij een kopje thee of koffie even te genieten van de rust en stilte die ervan uitgaan.

About the author

Susan Hol

Ontdek meer van Susan Hol

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder