Projecten beeldend

Expo Beeldend Veenendaal 2020

‘Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet.’

Zomaar een commentaar bij mijn collages die, ondanks alle coronatoestanden, tóch nog te zien waren in juni 2020.

Al vroeg in maart had ik mijn werk in het voormalig V&D-filiaal in Veenendaal, corridor 56-58, ingeleverd bij organisator Kunstplatform Beeldend Veenendaal (website, Facebook), zodat 21 maart de expositie feestelijk geopend kon worden.

De verhuurder van het pand was zo vriendelijk om de ruimte met de tentoonstelling intact te laten, zodat we konden afwachten of er misschien toch nog bezoek mogelijk zou worden.

En dat is gelukt! Mijn werk, en veel mooi werk van anderen, was coronaproof te bezichtigen van 3 t/m 7 juni én van 10 t/m 12 juni, van 13.30 tot 16.30 uur.

Helaas kon ik er zelf niet bij zijn. De grenzen waren gesloten en ik zat in Frankrijk. Maar mijn lieve vriendin Jannie Maasdam kon er wél heen en zij heeft mij via whatsapp haar hele tentoonstellingsbezoek laten meebeleven. Zo lief en zo fijn!

Inmiddels heb ik een YouTube-filmpje van en over de expo gemaakt.

About the author

Susan Hol

Ontdek meer van Susan Hol

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder