Projecten beeldend

Expo Berlicum (Noord-Brabant) 2018

Susan Hol, RijkGevuldBloemstillevenMetTulp (#3RGBMetTulp), 2017.

Gaan we de komende tijd weer tulpenfoto’s naar je toe sturen?
Niet alleen ik blijk verslaafd aan de tulpenprojecten, er zijn ook andere enthousiaste liefhebbers! Ik moest er wel even over nadenken, want ik wilde een project met dode bloemen doen. Na wat discussie in onze FB-groep besloot ik te gaan werken met foto’s van verse tot en met totaal uitgebloeide tulpen. Nu vind ik die ingedroogde, verschrompelde tulpen altijd al fascinerend, maar inmiddels heb ik ook anderen aangestoken, blijkt.

De vorige projecten zijn beschreven in de blogcategorie Projecten beeldend, ofwel hier (2014/15), en hier (2016).

Expositie
Langzaam maar zeker, stapje voor stapje, bouwde ik dit #3RGBMetTulp op. Elke stap publiceerde ik in de FB-groep, zodat iedereen kon meegenieten. Vanaf 8 april-1 juli 2018 was een grote afdruk ervan te zien op mijn expositie in Berlicum. Dit tulpenwerk hing daar samen met afdrukken van de vorige projecten.

Slot
Ter afsluiting van #3RGBMetTulp heb ik een filmpje gemaakt en ansichtkaarten laten drukken. Elke deelnemer aan dit project heeft een ansichtkaart ontvangen. Het verwerken van al het materiaal tot een YouTube-filmpje was weer een hele onderneming en duurde even, maar dan heb je ook wat 🙂 Het filmpje vraagt een beetje geduld, dus ga er even voor zitten en zie het als een meditatief momentje (de muziek van Joost Brands helpt daar enorm bij).

About the author

Susan Hol

Ontdek meer van Susan Hol

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder