Levenswijsheden

Ik ben weer thuis

Susan Hol, Puur geluk, 2013-2019.

En dat is best fijn. De afgelopen jaren ben ik vreemd gegaan. De veilige vertrouwde haven liet ik achter om het ruime sop te kiezen. Op zoek naar ruimere mogelijkheden, naar wat er nog meer in de wereld te koop is. Het werd een tijd van experimenteren, uitproberen, ervaren, en dan, uiteindelijk, toch weer terugkeren.

Maar niets blijft natuurlijk hetzelfde. Het jasje is anders, mooier. Ermee werken is veel gemakkelijker. Het overzicht is stukken beter en, groot pluspunt, mijn oude thuis heeft geen ongevraagde walgelijke advertenties.

Ja mensen, de tijd van de gratis WordPress site susanhol.com is over, dat avontuur is ten einde. Het was mooi, het was goed, er waren stomvervelende dingen en bruikbare lessen. Alles heb ik meegenomen naar mijn oude vertrouwde www.susanhol.nl die in een superfijn template is gestoken.

Kijk hier lekker rond. Ik moet nog een paar dingen aanpassen, uitvinden en bijwerken, maar ik ben er blij mee, als een kind dat eindelijk haar nieuwe schoenen aan mag.

About the author

Susan Hol

Ontdek meer van Susan Hol

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder