Projecten beeldend

Interior, boek met stillevens, verkrijgbaar (€ 27,50)

Susan Hol, Omslag boek ‘Interior. Small still lifes of a female household’.

Sommige interieurs zijn fascinerend. Voor mij zijn dat interieurs met allerlei kleine stillevens, in de keuken, woonkamer, slaapkamer, gang, badkamer en soms ook het toilet.

Als ik de kans krijg, dwaal ik in zo’n interieur rond en ben ik op jacht naar sporen van mensenhanden in de vorm van fraai geplaatste dingen, ingerichte hoekjes die mijn hart stelen.

Een van mijn vriendinnen had een poosje een tijdelijke onderkomen en van haar mocht ik me uitleven met mijn fototoestel. Ze liet me zelfs even een paar uur alleen (ze had toch een afspraak), waardoor ik haar interieur goed op me kon laten inwerken.

Het uiteindelijke resultaat is het boek Interior. Small still lifes of a female household, in het Engels ja, maar het gaat vooral om de beelden. Als je op de link klikt, kun je een preview bekijken. Je kunt daar ook het boek bestellen, maar ik heb zelf nog een aantal exemplaren liggen. Voor 27,50 stuur ik die naar je op.

About the author

Susan Hol

Ontdek meer van Susan Hol

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder