Testimonials

Iedereen was erg onder de indruk!
We hebben je tekst en al je aanbevelingen ter harte genomen. De nieuwe versie van de brief is bij iedereen in ons projectteam in de smaak gevallen: wij vonden het aantrekkelijker en meer inspirerend. Op 14 mei hebben we onze aanvraag bij AFAS ingediend, met gebruikmaking van jouw brief. Begin mei zullen we hun beslissing ontvangen. Als onze aanvraag wordt gehonoreerd, zal dat mede te danken zijn aan jouw geweldige brief!
Theresa Stanton, Director Biblionef, The Hague

Heel redelijk tarief en mooi aangevuld
Wat je honorarium voor het corrigeren en verbeteren van de tekst betreft, ik ben er inmiddels van overtuigd dat je tarief heel redelijk is en zeker het werk waard. (De schrijver maakt deze opmerking tijdens onze onderhandelingen en na het lezen van mijn blogs over de kracht van een redacteur.) Na mijn redactiewerk schrijft ze: Ik ben heel blij met je grondige aanpak en met de meeste wijzigingen ben ik het grondig eens. Ik heb tijdens het lezen regelmatig gedacht: dat heb je mooi aangevuld Susan. Hartelijk dank daarvoor.
Janny de Graaf, auteur van ‘Nog vele jaren. Eigen bijdrage aan een lang en vitaal leven’. Het boek is bij diverse (online) boekhandels te verkrijgen en heeft een eigen website.

Het maakt het manuscript een nog sterker werk
Auteur Johan heeft je redactiewerkzaamheden erg gewaardeerd. Door jouw kritische vragen is hij nog eens extra gaan overdenken over hetgeen hij heeft geschreven. Het heeft het manuscript tot een nog sterker werk gemaakt dan het was. Mooi gedaan! En kijk eens, Johan noemt je in het dankwoord: ‘Dankzij eindredacteur Susan Hol staan er geen type-, taal- en grammaticale foutjes meer in dit boek. Meer nog, ze wist elke paragraaf nog kwaliteitsvoller te maken door mee te denken en constructieve voorstellen te doen. Dankzij haar blijf je tot op het einde geboeid lezen.
Marije, acquirerend redacteur, LannooCampus

Ik ben er blij mee
Wat een ontzettend mooie en lieve mail. Dank. Dit proefschrift is zo een beproeving geweest van wie ik ben, wat ik kan en waar ik in geloof. Ik heb vandaag toevallig een college gegeven waarin ik iets heb verteld over de meiden uit mijn onderzoek. Iemand merkte ook op dat ik heb gezocht naar het verhaal achter de persoon. Fijn om te merken dat jij dat ook ziet. Nogmaals dank en ik begin met een trots gevoel aan de laatste afrondingen van mijn proefschrift. Hartelijk dank voor het werk dat je hebt gedaan. Ik ben er blij mee.
Patricia Wijntuin, docent-onderzoeker bij het lectoraat Organiseren van Verandering in het publieke domein, auteur van haar prachtige en zeer interessante proefschrift over de kracht van achterstandswijken. Ze is 24 juni 2019 daarop gepromoveerd (zie de site van de HU voor meer info). 🙂

Erg tevreden
Ik ben overigens erg tevreden over hoe je de redactie doet! Het maakt dat ik het vlot kan afwerken en dat is wel zo prettig. Wat betreft het geheel: het ziet er heel erg goed uit. Ik heb met mijn eigen kopij ernaast gewerkt en kom dan talloze goede ingrepen tegen. Zeker ook ingrepen waar ik nog wat van kan leren  Je maakt de tekst korter en helderder. Dus prettiger om te lezen. Daar ben ik echt heel erg blij mee. De boeken worden nóg beter door jouw werk.
Annemiek, auteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Ziet er hartstikke goed uit!
‘Hartelijk dank voor de documenten en de inspanningen. Ik ben er blij mee. Ik vind je oplossingen prachtig! Dank je wel. Het boek gaat richting nachtkastjesliteratuur. Houd jij je ook bezig met de redactie van niveau 4?
Marianne, auteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Knap werk
Ik vind dat je knap werk geleverd hebt. Je verdient een welgemeend compliment!
Stoffel, eindredacteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Ombouwwerk
Bijgaand de bestanden nagekeken retour, met dank voor jouw prima ombouwwerk.
Marcel, auteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Respect
Heb zojuist de auteur gebeld om even bij te praten. Ze is tevreden over je werk: hele goede ingrepen voor het verbeteren van de leesbaarheid van de teksten en zaken als spelling, grammatica en interpunctie zijn uiterst nauwkeurig gecontroleerd. Ook waardeert ze dat haar teksten met respect worden behandeld (en dus niet verminkt).
Niels, contentontwikkelaar ThiemeMeulenhoff

Aanbevelen
Ik ga je ook op onze school aanbevelen!
Gerla, auteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Complimenten
Gisteren met de auteur gesproken. Namens hem de complimenten voor de redactieslag die jij hebt gedaan op zijn onderdelen!
Niels, contentontwikkelaar ThiemeMeulenhoff

Knap werk
Ik ben er in een half uurtje ‘doorheen’ gegaan. Ik zie geen gekke dingen. Volgens mij heb je weer kwaliteit geleverd.
Stoffel, eindredacteur Traject V&V, ThiemeMeulenhoff

Kill your darlings
‘Hallo Susan, Hartelijk bedankt voor het vakkundige werk. Geweldig. Inderdaad ken ik de uitdrukking ‘kill your darlings’. En ja, je hebt er inderdaad heel wat omgebracht.  Maar dan ook zonder afbreuk te doen aan het verhaal. Integendeel zelfs! Het verhaal is er evenwichtiger, duidelijker, krachtiger door geworden. Hartstikke mooi en leerzaam bovendien – ik zal de tekst (aantekeningen/correcties) zeker nog een aantal keer tot me nemen. De komende week wil ik e.e.a. even op de website gaan plaatsen. Dit wil ik zeker niet laten liggen!!!!’ Jaap Wakker, Emovisie Counseling & Coaching

De laatste puntjes op de i
‘Hoi Susan, Dank voor je snelle reactie en geweldig, dat je ook die laatste puntjes op de i nog wilde zetten! Nogmaals dank voor het mooie werk dat je in het updaten van onze website hebt gestopt. Het ziet er veel frisser en dynamischer uit.’ Anita Cox, Hogeschool Utrecht

Blij
‘Wij zijn enorm blij met Susan als redacteur. Ze heeft goed door welke boodschap we over willen brengen en teksten die we aanleveren weet ze dan ook in “onze geest” vlot leesbaar en to the point te maken. Website teksten, tekst voor E-book maar ook Facebook berichtjes…ze zijn bij Susan in goede handen. Afspraken worden nagekomen en vaak is er ruimte voor “even iets tussendoor”. Top!’ Ans Cornel en Jannie Maasdam, Mannah.nu